Nøglen til at skabe autentisk succes ligger i din fortælling

Nana Askov

1-1 session (90 minutter)

Kom ud af din handlingslammelse og se næste skridt på din vej

Der er en direkte sammenhæng mellem din passion, og det, der gør dig usikker. Din fortælling har en dybere mening. Men det kan være svært at se den røde tråd. Sommetider kan vi havne i så dybe kriser, at næste skridt er uklart, og vi bliver handlingslammede. I denne 1-1 session sætter vi konkret ind der, hvor du har behov. Her og nu. Uanset, om det er i dit privatliv eller karriere.

1 session     |     2.500 kr. inklusive moms
1:1 session (90 minutter)

1-1 sessioner (3 x 90 minutter)

Karriereskift, skilsmisse eller manglende livsglæde. Der kan være mange årsager til at tage næste skridt på din udviklingsrejse. I Hero's Journey kaldes det "Kicked out of Normal", når vi bliver skubbet ud i en livskrise, men det kan også komme indefra - som en dyb længsel eller drøm, du måske har overhørt.

I dette forløb på tre 1-1 sessioner arbejder vi med dit kald og din persontype. Vi ser også på, hvordan dine handlemuligheder kan udvides, så du kommer nærmere dit Purpose. Al coaching og rådgivning baserer sig på Hero's Journey, Enneagrammet og A Course in Miracles. Der vil være opgaver mellem de tre sessioner, som hjælper dig med at mærke effekten af de nye erkendelser, der kommer op i forløbet.

3 sessioner     |     7.000 kr. inklusive moms
1:1 sessioner (3 x 90 minutter)

3 måneders 1-1 forløb

1-1 sessioner (7 x 90 minutter), mail-feedback og individuelle opgaver

Dette forløb er et eksklusivt 1-1 forløb. En udviklingsrejse er personlig. Uanset om det handler om din karriere eller dit privatliv. På dette forløb tager vi to din rejse sammen. Teknikkerne fra The Hero's Journey hjælper dig med at se dig selv og din livsfortælling klart. Du får et kompas med retningen for dine næste skridt. Og vi får sat et felt omkring dig, så du fortsætter, også når du er ved at miste modet. Vi arbejder med din personlighedstype, enneagrammet og instinkterne, og vi arbejder med kommunikation, dit kald og din særlige sjælsstyrke.

Hvad har du med dig?

Og hvor er det meningen, du skal hen?

7 individuelle sessioner à 90 minutter Fri mail-korrespondence og feedback Dette forløb har særlige opgaver mellem sessionerne, og vi arbejder nært sammen i en periode på 3 måneder.

Du får også seks skønne meditationer, der er udviklet til rejser med Hero's Journey.

7 sessioner     |     19.695 kr. inklusive moms
1:1 sessioner (7 x 90 minutter)