You are a hero. Your story is a beautiful reminder of the purpose, you came with. That’s the key to create authentic succes.

Nana Askov

1:1 session (90 minutter)

Kom ud af din handlingslammelse og se næste skridt på din vej

Der er en direkte sammenhæng mellem din passion, og det, der gør dig usikker. Din fortælling har en dybere mening. Men det kan være svært at se den røde tråd. Sommetider kan vi havne i så dybe kriser, at næste skridt er uklart, og vi bliver handlingslammede. I denne 1:1 session sætter vi konkret ind der, hvor du har behov. Her og nu. Uanset, om det er i dit privatliv eller karriere.

1 session     |     2.500 kr. inklusive moms
1:1 session (90 minutter)

1:1 sessioner (3 x 90 minutter)

Karriereskift, skilsmisse eller manglende livsglæde. Der kan være mange årsager til at tage næste skridt på din udviklingsrejse. I Hero's Journey kaldes det "Kicked out of Normal", når vi bliver skubbet ud i en livskrise, men det kan også komme indefra - som en dyb længsel eller drøm, du måske har overhørt.

I dette forløb på tre 1:1 sessioner arbejder vi med dit kald og din persontype. Vi ser også på, hvordan dine handlemuligheder kan udvides, så du kommer nærmere dit Purpose. Al coaching og rådgivning baserer sig på Hero's Journey, Enneagrammet og A Course in Miracles. Der vil være opgaver mellem de tre sessioner, som hjælper dig med at mærke effekten af de nye erkendelser, der kommer op i forløbet.

3 sessioner     |     7.000 kr. inklusive moms
1:1 sessioner (3 x 90 minutter)

1:1 sessioner (7 x 90 minutter)

Se dit indre landskab klart og find dit Purpose

Måske er det tid til at se den livsrolle, du har skabt med nye øjne. Hvad har du med dig af særlige egenskaber? Og hvor er det meningen, du skal hen? Dette eksklusive 3-måneders udviklingsforløb er for dig, der er færdig med at lade dig aflede - og med kortsigtede beslutninger, som ikke giver en følelse af opfyldelse.

På forløbet arbejder vi både med din personlighedstype via Enneagrammet og med din personlige rejse via Hero's Journey. Vi finder dit kald, og dét, der afholder dig fra at træde ud og forfølge dit Purpose. Og kigger på dine frygtmønstre og din særlige sjælsstyrke. Du får også seks skønne meditationer, der netop er udviklet til rejser med The Hero's Journey.

Når forløbet er slut ser du din fortælling i et nyt lys. Du vil mærke en ny begejstring - en genforelskelse i dig selv og dit liv, og du har fået et stærkt kompas for dine næste skridt i livet.

7 sessioner     |     15.695 kr. inklusive moms
1:1 sessioner (7 x 90 minutter)

Din personlige træner på alle individuelle sessioner og forløb

Ekspert i Hero's Journey

Nana Askov

Nana Askov er landets mest erfarne underviser i The Hero's Journey. Hun er desuden Mentor, forfatter, ICC-certificeret coach, journalist og storyteller. Undervisning, rådgivning og workshops baserer sig på Master of Succes Intelligence, Hero’s Journey Masterclass, Spirituel Growth og Wisdom of the Enneagram.