Find dit kald


Start i dag

Dette forløb tager dig på en eventyrlig selvudviklingsrejse med de kendte trin på The Hero's Journey.

Følg anvisningerne og forandringerne ske.

Med dette online coaching-forløb lærer du at bruge et af verdens ældste og mest anerkendte systemer. The Hero's Journey er udbredt i lande som USA og England, og det bruges indenfor karriererådgivning, ledelseteori, psykoterapi, coaching, storytelling, kunst- og designprocesser og spirituel udvikling.

Det er til dig, der arbejder bevidst med din indre udvikling, fordi du ved, at det er nøglen til et liv med autentisk succes, kærlighed, eventyr og fylde.

Mange bruger The Hero's Journey til at nå et nyt karriere-niveau. Det kan være et skifte eller et step op.

Men det kan så meget mere. The Hero's Journey er til dig, der er færdig med at tage omveje og lunkne livsvalg. Dig, der brænder for personlig udvikling, selvledelse og ledelse af andre. Måske står du lige nu midt i en overgangsfase - karriereskifte, parforhold, flytning, skilsmisse.

Det er også et populært redskab til de, der er klar til at realisere et kreativt projekt - at skrive en bog, design, kunst, musik eller noget andet, som verden ikke har set endnu

Det tager 29 dage at forandre et menneskes handlemønstre. På dette populære onlineforløb får du 29 daglige undervisningssessioner - de varer mellem 10 og 40 minutter. Du kan tage det præcist, når det passer dig.

Hele kurset formidles som en magisk rejse, hvor du vil se dit kald. Dit purpose. Så du kan fokusere din energi og kraft til at bringe dig i den livsretning, du er ment til. Du vil få adgang til din kreative skaberkraft, og du vil mærke mod og tillid på et niveau, du ikke troede var muligt.

Du vil se din personlige fortælling, og træde frem i verden med fornyet indsigt, selvkærlighed og gennemslagskraft.

Hvorfor vælge The Hero's Journey

Se videoen her


Du vælger selv, hvor dybt du vil gå

Nana Askov guider dig gennem dit indre landskab

 • HJÆLP TIL DIN REJSE

  10 timers video- og audio-undervisning samt daglige øvelser, der vil føre dig gennem din rejse

 • BONUSMATERIALE

  Udover grundkurset får du også viden om din enneagramtype, seks skræddersyede meditationer samt et bibliotek med en masse ekstra materiale

 • PERSONLIG SPARRING

  Hver tirsdag morgen har du adgang til personlig sparring med Nana Askov i den gratis heltegruppe på facebook - eller via replay, når det passer dig

En eventyrlig guide
Din helterolle er din vej til livsglæde og overflod


Kun du kender din vej - tvivl, længsel eller frustration er dit kald. Hero's Journey hjælper dig til at se den rolle, som har været din altid

Tag med på en magisk rejse. Du vil mærke dit kald. Det formål, du har i dig. Du vil også møde din dybeste frygt, der holder dig tilbage og du vil lære, hvordan du vender din frygt til styrke. Dine afledningsmønstre kender du måske allerede. Og du ved, at de styrer dig. Måske har du prøvet at tage livet af dem ved flere lejligheder med handleplaner og selvdisciplin. Så ved du også, at det ikke virker. Der findes en tredje vej.

Hvis du ikke tidligere har arbejdet med Hero's Journey, giver dette onlineforløb dig de grundlæggende værktøjer at starte med. Det gælder også, hvis du har taget rejsen før, men gerne vil endnu dybere ned i de enkelte trin.

Træd ind i din helterolle

Du behøver i virkeligheden ikke at gøre så meget. Se med og læg mærke til, hvordan forandringerne begynder at ske.

Hvem er The Hero's Journey til?

Onlineforløbet "Hero's Journey - FIND DIT KALD" er for dig, der længes efter en retning. Måske arbejder du med personlig udvikling og ønsker at udvikle din viden. Måske ønsker du at blive mere bevidst om dit indre landskab. Forløbet er for dig, der:

 • Ønsker at leve livet mere bevidst, så du lever dit purpose

 • Er på vej til et nyt trin på din karriere

 • Er udmattet af at have truffet valg, der viste sig at være en omvej

 • Står ved en korsvej, hvor du skal beslutte, hvordan næste fase af dit liv skal se ud.

 • Længes efter at mærke magi og eventyr i livet. At træde i karakter, og måske også have lidt mere på spil.

 • Har prøvet at skabe forandringer, men føler sommetider at du sidder fast

 • Ønsker at leve mere guidet. At lytte til din sjæls kald

 • Dig er på vej med et kreativt projekt – en bog, design, kunst, musik eller noget, verden ikke har set før

 • Ved at selvudvikling er nøglen og er nysgerrig på at lære The Hero's Journey som metode

Din guide på rejsen

Forfatter, Underviser og Ekspert i Hero's Journey

Nana Askov

Nana Askov er landets mest erfarne underviser i The Hero's Journey. Hun er desuden Mentor, forfatter, ICC-certificeret coach, journalist og storyteller. Undervisning, rådgivning og workshops baserer sig på Master of Succes Intelligence, Hero’s Journey Masterclass, Spirituel Growth og Wisdom of the Enneagram.

Forløbet er gennemtestet og populært

Tidligere deltagere siger:

Jeg er dybt rørt

Anni Rasmussen

TAK! Bare tak! Jeg er dybt rørt. Det havde jeg ikke forventet kunne ske på et onlineforløb. Jeg har fundet sider i mig selv, jeg ikke troede jeg besad.

Glad, let og håbefuld for første gang længe

K.M.S.K

TUSIND tak for sessionen. Det var fantastisk og du er fantastisk! Tak for din tid og dit nærvær. Jeg følte mig glad og let og håbefuld for første gang længe ... det gav så meget mening: mit kald, mine superkræfter.

Spændende og meningsfuld undervisning

S. Pedersen

En spændende og meningsfuld undervisning, og den skal du have tak for! Jeg bruger den rigtig meget, og den guider mig på fineste og mest meningsfulde vis. Den er langt mere interessant og magisk end endnu en coach-uddannelse, der efterhånden kopierer hinanden i at sælge autenticitet på dåse. Hero's Journey kan noget helt andet. Det rammer nogle helt centrale mytiske sandheder i sjælens DNA.

Eventyrligt og lækkert

Susanne Berggreen

Dit online kursus er så fantastisk smukt - så indtagende, så æstetisk. Jeg elsker det. Eventyrligt og lækkert.

Vished og ro

Katja Mikkelsen, Enneagram-specialist og coach

Jeg tror, at noget af det, der gør os allermest syge, er en opfattelse af formålsløshed. Helterejsen og det at arbejde med Hero's Journey giver ro. Du får vished om, at der er mening med det alt det, der er sket i dit liv.

Jeg har fået tilliden til at stå stærkt

Kenneth P.

Jeg vil blot takke for, at du netop med heros journey er med til at kalde så mange helte ud på rejsen - så medrivende og eventyrligt smukt. Jeg er så glad for, at jeg ærede blot et af mange kald ... Jeg føler en kraft - en pulserende og ekspanderende energi af overflod og kærlighed, hvor jeg udviser modet og har tilliden til at stå stærkt i min personlighed styrke og lade mit lys skinne endnu mere end det gjorde i forvejen.

Mod og storhed

Helle Rahbæk Aserhøj, Selvstændig konsulent i TT38 talenttest, personlig rådgiver og coach.

Nana formidler mod og storhed - ikke kun i ord og viden, men også i energi og eksempel. Nanas energi inducerer mod - mod til at kigge dybt i sig selv og holde blikket - og altid på en kærlig og tryg måde. Hun favner alle sider, lyse og mørke, uden fordømmelse.

Spændende og meningsfuld undervisning

S. Pedersen

En spændende og meningsfuld undervisning, og den skal du have tak for! Jeg bruger den rigtig meget, og den guider mig på fineste og mest meningsfulde vis. Den er langt mere interessant og magisk end endnu en coach-uddannelse, der efterhånden kopierer hinanden i at sælge autenticitet på dåse. Hero’s Journey kan noget helt andet. Det rammer nogle helt centrale mytiske sandheder i sjælens DNA.

Føler mig så ramt

S. Hansen

Jeg har netop hørt delen om kaldet - og må sige, jeg føler mig så ramt😂 Så jeg må i gang med at finde min egen helte-vej. Og ros til dig for din milde, imødekommende og let tilgængelige måde at formidle på - føler mig meget tryg i dit online selskab😃

Kursusforløb - dag for dag

"Hero's Journey - FIND DIT KALD" giver overblik over de tre overordnede faser i enhver forandringsproces - Departure, Initiation og Return - herunder alle de vigtigste trin, du kommer igennem på enhver helterejse.

Du får også 700 kroner rabat på 1-1 rådgivning

Som deltager på onlineforløbet "Hero's Journey - FIND DIT KALD" kan du booke en 1-1 session på zoom med Nana Askov med en særlig helterabat på 700 kroner. Du modtager automatisk en rabatkode, når du tilmelder dig, og den skal du blot benytte, når du booker din online 1-1 session. Prisen reduceres da til 1.800 kr. per session (mod normalt 2.500 kr.). En online session varer 90 minutter. OBS rabatkoden gælder til første 1-1 session.
Helterabat på 1-1 rådgivning

Start med det samme

Du får øjeblikkelig adgang til første del af kursusmaterialet samt det ekstra bonusmateriale, så snart din betaling er gennemført. Du har herefter fri adgang til materialet i seks fulde måneder (180 dage).

Har du spørgsmål til forløbet

Hør mere om alt det praktiske i denne video

FAQs til onlineforløbet

 • Hvornår starter forløbet?

  Du får adgang til første og anden del af kursusmaterialet samt alt bonusmaterialet med det samme, når du har betalt. Herefter kan du starte op lige, når det passer dig. Kurset er tilrettelagt som et forløb over 29 dage, og indeholder meget materiale. For overblikkets skyld åbner din adgang til tredje og fjerde del af kurset derfor først, når de er relevante: Initiation på dag 16, og Return på dag 25. Din adgang til kursusmaterialet lukker først 180 dage efter, du har tilmeldt dig kurset, så i den mellemliggende periode kan du frit se og gense alt kursusmaterialet i lige præcis det tempo og omfang, du ønsker.

 • Hvor lang tid skal jeg forvente at bruge på kurset?

  Du vælger selv, hvor dybt du vil gå. Kurset er på forhånd opdelt i 29 dage med masser af faglig undervisning, sparring og veje ind til dine egne svar. Der er video- og audiolektioner på mellem 2 og 30 minutters varighed. Der er også seks meditationer af cirka 10 minutters varighed hver, som du både kan bruge løbende gennem kurset og efterfølgende, hvis du gerne vil tappe ind i den samme stemning igen. Derudover er der en række øvelser og refleksioner, som er tilrettelagt til at føre dig videre ad dit spor. Hvis du gerne vil vide endnu mere, er der også et herligt bibliotek af historier og litteratur og videoklip, som du kan dykke ned i.

 • Hvor lang tid strækker kursusforløbet sig over?

  Det bestemmer du i princippet selv. Kurset er som udgangspunkt inddelt i 29 undervisningsdage. Du kan dog også vælge for eksempel at tage to dages undervisning om ugen, så kurset varer i cirka 14 uger, eller om du vil bruge mere tid på nogle steps end andre. Din adgang til kursusmaterialet lukker først 180 dage efter din tilmelding, så du har under alle omstændigheder god tid til at nå helterejsen rundt og lade forandringerne i dit liv ske stille og roligt, når det føles rigtigt.

 • Hvad sker der, hvis jeg kommer bagud, eller misser en session på facebook?

  Du sætter selv tempoet, så det er ikke muligt at komme bagud. Det vigtige er, at du bruger din viden om de enkelte steps på helterejsen, når det er relevant for dig i dit liv og i forhold til netop den rejse, du har begivet dig ud på.

 • Hvor meget underviser Nana Askov undervejs?

  Meget! Du vil møde Nana i 17 videoer på mellem 2 og 30 minutters varighed. Du vil også høre hendes stemme i seks audiolektioner og seks meditationer, der er udviklet til netop dette forløb. Derudover har du mulighed for at stille spørgsmål og få personlig sparring af hende hver tirsdag morgen i den lukkede heltegruppe på facebook. Selvom onlineformatet selvfølgelig betyder, at du vil modtage undervisningen via din computerskærm eller dine høretelefoner, er kurset designet til at give den størst mulige følelse af personlighed og nærvær.

 • Kan jeg få svar på mine individuelle spørgsmål undervejs?

  Der er altid mulighed for at sparre med Nana Askov i den lukkede heltegruppe på facebook, som du også får adgang til. Hver tirsdag morgen går Nana live og laver en lille inspiration på 20-30 minutter inden for de forskellige steps i Hero's Journey. I den sammenhæng er du velkommen til at skrive til hende, både med spørgsmål og tanker og kommentarer. Så svarer hun dig undervejs i seancen. Hvis du ikke har mulighed for at være med live, kan du altid se dine svar på replay efterfølgende.

 • Skal jeg have kendskab til Joseph Campbell og/eller Hero's Journey til at starte med?

  Nej, det er ikke nødvendigt. Kurset giver dig al den nødvendige viden og de vigtigste værktøjer, så du kan komme godt i gang med at skabe små eller store forandringer i dit liv ved hjælp af Hero's Journey. Omvendt kommer du ikke til at kede dig, hvis du på forhånd har kendskab til Campbell og/eller Hero's Journey. I så fald kan du bruge kurset med alle dets øvelser og refleksioner som afsæt til at komme et skridt nærmere dit Purpose i livet.